ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Καλωσήλθατε στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Το www.atmopolis.gr. είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιούργησε και λειτουργεί η ατομική επιχείρηση ¨ Βουλαλά Σπυριδωνία” εδρεύουσα στην Κοζάνη, επί της οδού Παύλου Μελά 14, ΤΚ 50113, ΑΦΜ 123508108, Δ.Ο.Υ. Κοζάνης. Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και η πραγματοποίηση των συναλλαγών σας μέσω αυτού διέπονται από τους όρους χρήσης που ορίζονται κατωτέρω.

Πριν εισέλθετε και ξεκινήσετε την πλοήγηση σας στον ιστότοπο του  www.atmopolis.gr βεβαιωθείτε  πως  έχετε ενημερωθεί και συμμορφωθεί με τους παρόντες όρους χρήσης. Η περαιτέρω περιήγηση στις σελίδες του  www.atmopolis.gr  και η χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, συνεπάγονται τη πλήρη συγκατάθεση και αποδοχή των όρων χρήσης που τίθενται σε αυτό.

-Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε επιφύλαξη ή απορία σχετικά με το περιεχόμενο των όρων χρήσης που παρατίθενται στο παρόν, καλείστε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που δίνονται στο αντίστοιχο κεφάλαιο πριν την πλοήγηση σας στις σελίδες του καταστήματος ή την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής.  Άλλως η αποδοχή των όρων χρήσης τεκμαίρεται ανεπιφύλακτη.

-Το  www.atmopolis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, να εμπλουτίζει και να ανανεώνει μερικώς ή ολικώς τους όρους χρήσης του οποιαδήποτε στιγμή προς αναβάθμιση των υπηρεσιών ή εξυπηρέτηση των αναγκών του χωρίς πρότερη ενημέρωση των χρηστών του. Οι επισκέπτες οφείλουν να ελέγχουν περιοδικά για τυχόν αλλαγές των όρων χρήσης και καλούνται να διαβάζουν προσεκτικά τους όρους χρήσης κάθε φορά πριν πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε συναλλαγή.

Όσον αφορά τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφαρμόζονται οι όροι χρήσης που ισχύουν κατά την στιγμή της παραγγελίας σας, ακόμα και αν μετέπειτα μεταβληθούν.

ΧΡΗΣΗ TΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η χρήση της ιστοσελίδας και οποιαδήποτε συναλλαγή με το  www.atmopolis.gr  επιτρέπεται μόνο σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος, παρέχονται για  προσωπική, ιδιωτική και νόμιμη χρήση. Τα προιόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν απευθύνονται σε εγκύους. Με την υποβολή της παραγγελίας σας μας εγγυάστε ότι πληρείτε τις ως άνω προϋποθέσεις. Το  www.atmopolis.gr δε φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση ή συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, από επισκέπτες/χρήστες/μέλη/αγοραστές οι οποίοι δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το  www.atmopolis.gr εγγυάται την ορθή πληροφόρηση των χρηστών ως προς την πλήρη και έγκυρη περιγραφή των ιδιοτήτων των παρεχόμενων στις σελίδες του προϊόντων, τη διαθεσιμότητα ή μη αυτών, την τιμή και τον τρόπο παροχής των υπηρεσιών του. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το κάθε προϊόν λειτουργούν μόνο ενδεικτικά προς διευκόλυνση των χρηστών, και δεν αποτελούν δέσμευση ως προς την πιστότητα της απεικόνισης του προϊόντος.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας  www.atmopolis.gr δεσμεύονται να κάνουν θεμιτή χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, για νόμιμους σκοπούς, να μην προβαίνουν σε παράνομες ενέργειες, σε ενέργειες που αντιβαίνουν στις διατάξεις του ελληνικού/κοινοτικού δικαίου, και να λειτουργούν στα πλαίσια της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης.

-Οι χρήστες του παρόντος ιστότοπου δεσμεύονται να παρέχουν αληθή και ακριβή στοιχεία και πληροφορίες που καθορίζουν την εγκυρότητα και την ορθή πορεία των συναλλαγών, να μην προβαίνουν σε ψευδείς και δόλιες παραγγελίες, και η χρήση της ιστοσελίδας, ή η πραγματοποίηση συναλλαγών να αφορά προσωπικούς, ιδιωτικούς και νόμιμους σκοπούς.

-Επισημαίνουμε ότι απαγορεύεται αυστηρά κάθε πράξη η οποία έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή, την πρόκληση βλάβης, ή την παρεμπόδιση της ομαλής λειτουργίας του ιστότοπου, οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, είτε αυτή αφορά τοποθέτηση ιών λογισμικού, ή οποιουδήποτε άλλου προγράμματος, κώδικα ή αρχείου που είναι σχεδιασμένο για το σκοπό αυτό. Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά η παρενόχληση άλλων χρηστών, η παρεμπόδιση της χρήσης του παρόντος ιστότοπου από άλλους χρήστες με οποιονδήποτε τρόπο ή περιεχόμενο, καθώς και η συλλογή πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

-Απαγορεύεται ως αντιβαίνουσα στις διατάξεις του νόμου κάθε πράξη μέσα από τη σελίδα του καταστήματος η οποία έχει ως αποτέλεσμα ή προωθεί τη με οποιονδήποτε τρόπο  δημοσίευση, αποστολή, ή μετάδοση περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, ρατσιστικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, ή επιβλαβές προς τους ανήλικους.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το www.atmopolis.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, να παράσχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δε θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη.

-Το www.atmopolis.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη, για κάθε περίπτωση που, ακόμα και για την περίπτωση αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας, ή παρεμποδιστεί η χρήση αυτης ή η είσοδος σε αυτή, ή παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας εντοπιστούν ιοί ή άλλο επιβλαβές υλικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα παρέμβουν με οποιονδήποτε τρόπο στο περιεχόμενο και τη λειτουργία της ιστοσελίδας, καταστήσουν δυσχερή τη χρήση της, παρεμποδίσουν την ορθή λειτουργία της, ή υποκλέψουν στοιχεία που αφορούν προσωπικά δεδομένα των πελατών και των εγγεγραμμένων χρηστών.

Το www.atmopolis.gr ευθύνεται μόνο για βαριά αμέλεια και δόλο σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση των προιόντων, και για πληροφορίες που η το ίδιο δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω της ιστοσελίδας του.

Το www.atmopolis.gr δεν ευθύνεται για την επικοινωνία των χρηστών με τρίτους οι οποίοι τυχόν διαφημίζονται μέσω του ιστότοπου, όπως επίσης δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε συναλλαγή προκύψει μεταξύ των χρηστών και των τρίτων διαφημιζόμενων. Οποιαδήποτε αναφορά σε λίνκ ή άλλο site γίνεται για την διευκόλυνση των χρηστών και δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο που υπάρχει σε αυτά.

Το www.atmopolis.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να προβαίνει σε κάθε αναγκαία πράξη, η οποία έχει ως σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας και της εύρυθμης λειτουργίας του ιστότοπου, να διαγράφει οποιαδήποτε μορφή μετάδοσης υλικού που εμπίπτει στις απαγορεύσεις που τίθενται στις “υποχρεώσεις του χρήστη”, να διακόψει τη χρήση κωδικών πρόσβασης και τη διάθεση του περιεχομένου και των πληροφοριών του ιστότοπου κάθε φορά που θεωρεί ότι παραβιάζονται οι παρόντες όροι, ή υπάρχουν ενδείξεις ή καταγγελίες ότι ενεργούνται παράνομες πράξεις ή παραλήψεις από κάποιον χρήστη. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ή να αναλάβει την ευθύνη για άμεση επέμβαση, ή εκ των προτέρων παρεμπόδιση, των προαναφερόμενων αθέμιτων πράξεων καθώς αυτό καθίσταται δυσχερές λόγω του όγκου των πληροφοριών που διαχειρίζεται. Παρακαλούνται οι χρήστες να επικοινωνήσουν άμεσα με το κατάστημα στα στοιχεία επικοινωνίας που δίνονται στην αντίστοιχη καρτέλα, σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη τους η διενέργεια με οποιονδήποτε τρόπο και μορφή πράξεων αντικείμενων στους παρόντες όρους χρήσης ή στους νόμους.

Επίσης έχει το δικαίωμα να διακόψει, να τροποποιήσει ή να αναστείλει τη λειτουργία του ιστότοπου, μερικώς, ολικώς, μόνιμα ή παροδικά, χωρίς υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης των χρηστών.

Τέλος, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.atmopolis.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία οποιαδήποτε μορφής( απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη και τη χρήση του δικτυακού τόπου, την αδυναμία παροχής υπηρεσιών και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν, και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το www.atmopolis.gr αντιμετωπίζει το θέμα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από το www.atmopolis.gr είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των συναλλαγών και της επικοινωνίας με τους χρήστες/αγοραστές/μέλη για την ολοκλήρωση των παραγγελιών, την τιμολόγησή, την διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των χρηστών καθώς και την τυχόν αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε σχέση με προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει. Όλα τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας του www.atmopolis.gr είναι απαραίτητα για τη διενέργεια των ως άνω υπηρεσιών από την πλευρά μας και τελούν υπό τον όρο της πλήρους και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσής/συναίνεσής των χρηστών, η οποία παρέχεται με την αποστολή των προσωπικών τους δεδομένων σε εμάς. Ο χρήστης έχει την ευχέρεια να έχει οποτεδήποτε πρόσβαση στα δεδομένα αυτά, να τα ελέγχει/διορθώνει/ανανεώνει, καθώς και να αιτηθεί την άμεση διαγραφή των στοιχείων του, αλλά και τη διαγραφή του ως εγγεγραμμένου χρήστη. Ακόμα, διατηρεί δικαίωμα άσκησης οποτεδήποτε όλων των δικαιωμάτων που του παρέχονται εκ των άρθρων 11-13 του ν. 2472/1997. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα στοιχεία των χρηστών και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, που αποστέλλονται ηλεκτρονικά στον παρόν διαδικτυακό τόπο δεν διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους. Δύναται να γνωστοποιηθούν μόνο σε υπαλλήλους που χρησιμοποιούνται από τον ελεγκτή δεδομένων της ιστοσελίδας και στους οποίους αυτός έχει αναθέσει την παροχή υπηρεσιών του, καθώς επίσης και σε υπαλλήλους δεδομένων και διαχειριστές, στους οποίους ο ελεγκτής επεξεργασίας παρέδωσε μια ενημερωμένη λίστα των δεδομένων της ιστοσελίδας. Οι χρήστες της ιστοσελίδας δεν υποχρεούνται να χορηγούν τα προσωπικά δεδομένα τους. Ωστόσο, εάν δεν το πράττουν, ενδέχεται να εμποδίζεται η παροχή της αιτούμενης υπηρεσίας. Τα στοιχεία των χρηστών διατηρούνται από το www.atmopolis.gr για όσο χρόνο ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος ως χρήστης του www.atmopolis.gr και για όσο χρόνο εκτελούνται συναλλαγές μεταξύ του χρήστη και του ηλεκτρονικού καταστήματος και διαγράφονται αμέσως μόλις ο χρήστης διαγραφεί ή ολοκληρωθεί η συναλλαγή μαζί του.

Το www.atmopolis.gr δύναται να χρησιμοποιήσει ή να κοινοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε τρίτους μόνο και εφόσον α) ο χρήστης παράσχει έγγραφη εξουσιοδότηση προς την συγκεκριμένη αυτή χρήση ή κοινοποίηση, β) αυτό επιτάσσεται από τις διατάξεις του νόμου, ή δικαστική απόφαση, ή εισαγγελική παραγγελία, ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής, γ) η χρήση/κοινοποίηση αυτή είναι απαραίτητη για την άσκηση/προάσπιση των δικαιωμάτων του, την προστασία της περιουσίας ή της ιδιοκτησίας του καταστήματος.

Το www.atmopolis.gr καλεί τους χρήστες/καταναλωτες/ επισκέπτες/μέλη του ηλεκτρονικού καταστήματος να διαφυλάσσουν το απόρρητο των προσωπικών τους δεδομένων και να μην προβαίνουν σε αποκαλύψεις σε τρίτα πρόσωπα (έστω και από αμέλειά) ούτε να παραχωρούν τη χρήση των στοιχείων αυτών από τρίτους. Επίσης συνιστάται η αλλαγή του κωδικού χρήστη (password) ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το κατάστημα επιφυλάσσεται για κάθε τυχόν ζημία του από υπαίτια παραβίαση των ανωτέρω υποχρεώσεων των χρηστών/μελών/επισκεπτών/καταναλωτών του www.atmopolis.gr.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής στο www.atmopolis.gr είναι δυνατόν να εγκατασταθούν στον Η/Υ των επισκεπτών session cookies προκειμένου να είναι δυνατή η καταγραφή των αντικειμένων που τοποθετούνται στο καλάθι των αγορών( όχι περιοριστικά), ακόμη και πριν την εγγραφή του επισκέπτη ως εγγραμμένου χρήστη.

Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο (συνήθως αποτελούμενο από γράμματα και αριθμούς), το οποίο αποστέλλεται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύεται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής. Ο ρόλος των Cookies είναι σημαντικός για τη λειτουργία του διαδικτύου γενικότερα, καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο.

Το www.atmopolis.gr χρησιμοποιεί Cookies προκειμένου να βελτιώσει την εμπειρία του επισκέπτη/χρήστη κατά τη χρήση της ιστοσελίδας όπως επίσης για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και να αποθηκεύουνται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα.

AΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Την ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η κρυπτογράφηση όλων των σελίδων που απαιτούν την εισαγωγή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων στο site του ATMOPOLIS το οποίο χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer SSL ) 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του www.atmopolis.gr (δηλαδή ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, τα προγράμματα, τα πάσης φύσεως αρχεία, σήματα/λογότυπα, οι προσφορές, η μορφή (layout) του www.atmopolis.gr κλπ), εκτός από εκείνα τα στοιχεία που ανήκουν σε τρίτους, λ.χ. πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών, φορέων κλπ, αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του www.atmopolis.gr και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοζόμενων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σε καμία περίπτωση η εμφάνισή και η προβολή τους στο www.atmopolis.gr δεν αποτελεί μεταβίβασή ή εκχώρηση άδειας και δικαιώματος χρήσης τους.

Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας του www.atmopolis.gr, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημία που έχει προκληθεί σε αυτό σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος του www.atmopolis.gr αποδέχεται και αναγνωρίζει ότι εν λόγω κατάστημα έχει την δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης (είτε από το ίδιο είτε από τρίτους) του συνόλου των στοιχείων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του καθώς και την τροποποίηση των στοιχείων αυτών οποτεδήποτε επιθυμεί με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των επισκεπτών/χρηστών/μελών της ιστοσελίδας .

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

α) Αν ένας από τους προαναφερθέντες όρους είναι ή καταστεί άκυρος, οι υπόλοιποι όροι της παρούσης δεν θίγονται.

β) Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει από τη λειτουργία, ή/και τη χρήση, ή/και τις συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.atmopolis.gr, και εφόσον δεν καταστεί δυνατή η συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς, αρμόδια κατά τόπον είναι τα δικαστήρια της πόλης της Κοζάνης.

γ) Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας προβλέπεται η με οποιονδήποτε τρόπο επιστροφή χρημάτων, εννοείται πάντοτε ως άτοκη.

δ) Ο επισκέπτης/χρήστης/αγοραστής/μέλος του www.atmopolis.gr δηλώνει ότι διάβασε τους όρους χρήσης του παρόντος ιστότοπου, τους οποίους και αποδέχεται στο σύνολό τους και αναγνωρίζει ότι το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών από το www.atmopolis.gr συμπεριλαμβανομένης της πλοήγησής/συναλλαγής/επικοινωνίας/χρήσης με το ηλεκτρονικό κατάστημα, διέπεται από αυτούς τους όρους.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε τη παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση, για όσο διάστημα δεν έχει εκδοθεί για αυτή δελτίο αποστολής( δηλαδή δεν έχει παραδοθεί αυτή από το κατάστημα στην μεταφορική εταιρεία – courier). Εφόσον έχετε καταβάλει ήδη το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας( δηλαδή ο τρόπος πληρωμής δεν είναι με αντικαταβολή) τότε εντός 48 ωρών από την ακύρωση θα σας επιστρέψουμε το ποσό που έχετε καταβάλει με τον ίδιο τρόπο που εσείς επιλέξατε και πραγματοποιήσατε την πληρωμή.

Για ακύρωση παραγγελίας επικοινωνήστε μαζί μας κατά προτίμηση στα τηλέφωνα που δίνονται στα στοιχεία επικοινωνίας, και συγκεκριμένα στα τηλέφωνα: 24610-27987, και 6946701703, ή αποστέλλοντας μας e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@atmopolis.gr .

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που έχετε συναλλαχθεί με το www.atmopolis.gr και αλλάξατε γνώμη σχετικά με την αγορά σας, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή που εσείς ο ίδιος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο που λειτουργεί κατ εντολήν/για λογαριασμό σας(εκτός του μεταφορέα) παρέλαβε το προιόν. Για την έγκυρη άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προυποθέσεις:

α) Η συσκευασία των προιόντων δεν πρέπει να έχει ανοιχθεί/αποσφραγιστεί, να είναι σε καλή κατάσταση και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε αλλοίωση ή φθορά.

β) Η επιστροφή του προιόντος θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν κατά την παράδοση του σε εσάς (όπως, απόδειξη λιανικής/τιμολόγιο δελτίο αποστολής, κλπ).

γ) Η επιστροφή του προιόντος θα πρέπει να γίνει εντός των 14 ημερολογιακών ημερών, ως αναφέρθηκε.

δ) Τοποθετήστε το προιόν που επιστρέφετε σε μεγαλύτερη και ασφαλή συσκευασία, ώστε να μην υποστεί φθορές κατά την αποστολή του από εσάς. Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρινήσεις σχετικά με τον τρόπο συσκεύασης του προιόντος για την επιστροφή του επικοινωνήστε με το www.atmopolis.gr στα στοιχεία επικοινωνίας που δίνονται παρακάτω.

ε) Για να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, στα τηλέφωνα που δίνονται στα στοιχεία επικοινωνίας, και συγκεκριμένα στα: 24610-27987, και 6946701703, ή αποστέλλοντας e-mail με το σχετικό αίτημα σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@atmopolis.gr .

-Να σημειωθεί ότι σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα αποστολής/επιστροφής/παραλαβής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το www.atmopolis.gr αναλαμβάνει τα έξοδα για την επιστροφή του προιόντος, μόνο σε περίπτωση που από δικό του σφάλμα έχει γίνει λάθος στην παραγγελία ή έχει αποσταλεί διαφορετικό προιόν. 

- Η υπαναχώρηση θεωρείται ότι πραγματοποιήθηκε αφότου αυτή εγκριθεί από το www.atmopolis.gr μετά από έλεγχο του προιόντος για τη διαπίστωση της πλήρωσης των προαναφερθέντων προυποθέσεων. Μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του προιόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας διαβεβαιώσουμε σχετικά με την εγκυρότητα της υπαναχώρησης. Έπειτα μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την επιστροφή των προϊόντων θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας, με τον ίδιο τρόπο που τα εισπράξαμε.

Από το ποσό αγοράς θα αφαιρέσουμε το κόστος αποστολής και τυχόν αντικαταβολής.

Το www.atmopolis.gr δεν ευθύνεται σε καμιά περίπτωση για απώλεια , καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλλει ο πελάτης κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Το www.atmopolis.gr λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε τα προιόντα να φτάνουν στα χέρια σας χωρίς φθορές και να απολαμβάνετε ανεμπόδιστα τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει. Παρ' όλα αυτά δεν είναι απίθανο, ένα προιόν να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς ή να παραλάβετε ένα προιόν με κάποιο ελάττωμα. Για αυτό το λόγο δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους όρους και την πολιτική του www.atmopolis.gr που παρατίθενται κατωτέρω, ως προς την επιστροφή ελαττωματικών προιόντων και τις εγγυήσεις που σας παρέχονται, ώστε να μπορέσουμε να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Το “Atmopolis” σας καλεί να ελέγχετε προσεκτικά τα προιόντα κατά την παραλαβή από τη μεταφορική εταιρία/courier. Σε περίπτωση που το προιόν έχει κάποιο εμφανές εξωτερικό ελάττωμα( ανοιχτή συσκευασία, εμφανώς φθαρμένη, σκισμένη κλπ), σας συνιστούμε να μην ολοκληρώσετε την παραλαβή και να επιστρέψετε το προιόν στον διανομέα. Σε κάθε περίπτωση, αν διαπιστώσετε ελάττωμα στο προιόν αφού πραγματοποιήσετε την παραλαβή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας την ίδια ημέρα(της παραλαβής), ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη, στα τηλέφωνα: 24610-27987, και 6946701703 ή αποστέλλοντας μας e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση atmopolikoz@yahoo.gr, ώστε το www.atmopolis.gr να αναλάβει την ευθύνη.

Σε περίπτωση που παραλάβετε το προιόν χωρίς να εκφράσετε κάποια επιφύλαξη εντός των χρονικών ορίων που ορίζονται ανωτέρω, σημαίνει ότι παραλάβατε το προιόν ανεπιφύλακτα και το www.atmopolis.gr δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για την επιστροφή του προιόντος.

Η επιστροφή των ελαττωματικών προιόντων θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά κατά τον τρόπο που ορίζεται για την επιστροφή μη ελαττωματικών προιόντων. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή ελαττωματικού προιόντος επιβαρύνουν το κατάστημα. Αφού παραλάβουμε το προϊόν και το ελέγξουμε θα σας ενημερώσουμε εάν πρόκειται να αντικατασταθεί ή να σας επιστρέψουμε το ποσό της αγοράς σας. Σε περίπτωση αντικατάστασης με νέο προιόν, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμάς. Σε περίπτωση όπου το προϊόν για αλλαγή ή επιστροφή δεν πληροί τους όρους που τίθενται στο παρόν, το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές για προϊόντα που ανήκουν στις κατηγορίες:

  • Υγρά Αναπλήρωσης ανοιγμένα ή σφραγισμένα.
  • Επιστόμια / Drip tips.
  • Ατμοποιητές και tank ,ανταλλακτικά – coils, που έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης.


Για τα υπόλοιπα προιόντα που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος “Atmopolis”, ισχύει, ως αναφέρθηκε, η εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – DeadOnArrival). Επιπλέον, καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 30 ημερών μπαταρίες και φορτιστές που περιλαμβάνονται στις σελίδες μας. Συγκεκριμένα:

  • Μπαταρίες τύπου eGo καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 30 ημερών. Η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο, υγρασία, σπείρωμα και κινητά μέρη (κουμπί).
  • Μπαταρίες επαναφορτιζόμενες σε εξωτερικό φορτιστή, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA–DeadOnArrival).
  • Ηλεκτρονικά MOD – συσκευές μεταβλητής/σταθερής τάσης, εγγύηση 30 ημερών. Η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο, υγρασία, σπειρώματα και κινητά μέρη (κουμπί).
  • Μηχανικά MOD, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – DeadOnArrival).
  • Ατμοποιητές, ανταλλακτικές αντιστάσεις και tank που δεν έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – Dead On Arrival).
  • Φορτιστής eGo-USB και φορτιστής αυτοκινήτου, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – Dead On Arrival).
  • Φορτιστής τοίχου (220Volts – to – USB), καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 30 ημερών. Η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο και υγρασία.

 

Για επιστροφές προϊόντων εντός εγγύησης ακολουθείται η παραπάνω διαδικασία επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων. Το www.atmopolis.gr δεν ευθύνεται σε καμιά περίπτωση για απώλεια, καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλλει ο πελάτης για την αλλαγή ή την επιστροφή προιόντος.